Prodej bytu 4+kk 98 m², Praha

12 950 000 Kč C včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
S&L a partners s.r.o.

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní a prostorný byt o dispozici 4+KK v žádané lokalitě Praha-Krč, ulice Dolnokrčská. Byt má užitnou plochu 98 m2 a k tomu nádherný balkón o velikosti 14 m2, který nabízí úchvatný výhled na okolí. V bytě jsou dvě koupelny, což poskytuje maximální komfort pro rodinu nebo vícečlennou domácnost. Tři samostatné pokoje jsou ideální pro ložnice, dětské pokoje nebo pracovny, zatímco prostorný obývací pokoj je propojený s kuchyňským a jídelním koutem, což vytváří příjemnou atmosféru pro společné chvíle.

Byt je ve velmi dobrém stavu a nevyžaduje žádné větší rekonstrukce, takže se můžete ihned nastěhovat. Součástí prodeje je také parkovací stání v podzemní garáži přímo v domě, což je v této oblasti velmi ceněné.

Lokalita a občanská vybavenost
Městská část Krč je klidná a vyhledávaná lokalita s vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti bytu se nacházejí školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a sportovní areály. Pro milovníky přírody jsou v dosahu Krčský lesopark nebo Modřanská rokle, ideální pro procházky a relaxaci v přírodě.

Z hlediska dopravní dostupnosti je lokalita velmi výhodná. Na dálnici D1 se dostanete za pouhých 10 minut jízdy autem, což je ideální pro ty, kdo často cestují mimo Prahu. Zastávky MHD jsou v blízkém dosahu, a díky nedaleké stanici metra C – Kačerov, je centrum města rychle dostupné.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidné bydlení v zeleni, a přitom s výbornou dostupností do centra Prahy.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 982
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 98 m²
Patro 1
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist