Prodej bytu 2+1 81 m², Praha

11 820 000 Kč E
1/7
Engel & Völkers Prague

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 2+1 s galerií a terasou v atraktivní lokalitě pražských Vinohrad. Tento byt se rozkládá na 81 m2 užitné plochy a je situován v 6. nadzemním podlaží historického činžovního domu, který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008 v rámci výstavby nových půdních bytů.

V první úrovni bytu se nachází prostorný obývací pokoj s východní orientací, oddělená kuchyň s jídelnou, která směřuje na západ do klidného vnitrobloku, ložnice a koupelna s vanou a toaletou. Z kuchyně je také vstup na příjemnou terasu s rozlohou přibližně 8 m2, ideální pro relaxaci a posezení. Dřevěné podlahy a dlažba, stejně jako klasická a střešní dřevěná okna, dodávají interiéru elegantní a útulný charakter.

Z předsíně vedou schody do galerie, která nabízí další prostor, využitelný jako pracovna či pokoj pro hosty. V této části bytu je také umístěn plynový kotel, který zajišťuje vytápění celého bytu. Obývací pokoj je navíc vybaven klimatizací pro zajištění komfortu během letních měsíců.

Byt je v dobrém udržovaném stavu a díky své dispozici i lokalitě je ideální volbou jak pro vlastní bydlení, tak pro investici. V domě je k dispozici výtah, který vede do 5. podlaží, takže k bytu v 6. podlaží je nutné vystoupat jedno patro po schodech.

Základní údaje

Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 241340
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 81 m²
Patro 5
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist